MEĐUNARODNA KONFERENCIJA VRHUNSKIH VINSKIH ZNALACA – WINE VIP EVENT

120

 Četvrtu godinu za redom, u organizaciji agencije RICERCA MERCATO, tijekom ožujka i travnja 2020. godine, u devet hrvatskih otočnih i obalnih gradova, održat će se Wine Vip Event  – Međunarodna konferencija vrhunskih vinskih znalaca.

Wine Vip Event  i ove će godine, na svih devet destinacija,  okupiti vrhinske enologe, vinare i vinogradare, edukatore i vodeće lokalne proizvođače  gastronomskih delicija, ali i ugostitelje, hotelijere i turističke djelatnike koje Wine Vip Event   povezuje  kako bi u zajednički  unaprijedili kvalitetu ponude i usluge te istovremeno  promovirali lokalne proizvođače. 

Osnovni cilj Međunarodne konferencije vrhunskih vinskih znalaca – Wine Vip Event  je edukacija, podizanje kvalitete usluge i međusobno povezivanje proizvođača/ponuđača i ugostiteljsko-turističkog sektora. 

Upravo su te ciljeve  prepoznali i Ministarstvo turizma, Ministarstvo poljoprivrede te Hrvatska obrtnička komora.   

Međunarodna konferencija vrhunskih vinskih znalaca – Wine Vip Event  ove će se godine održavati u ovim gradovima i hotelima:

 

  • Zadar hotel KOLOVARE 05.03.2020., 
  • Primošten hotel ZORA 11.03.2020.,
  • Poreč hotel PARENTIUM 17.03.2020.,
  • otok Krk – Malinska hotel MALIN 19.03.2020.,
  • Dubrovnik hotel SHERATON 02.04.2020.,
  • Rijeka hotel BONAVIA Plava Laguna 14.04.2020., 
  • Makarska rivijera – Tučepi TUI BLUE JADRAN 16.04.2020.,
  • Split hotel PARK 28.04.2020. i
  • otok Pag – Novalja hotel OLEA 30.04.2020.

 

U sklopu Wine Vip Eventa održavat će se predstavljanje izlagača uz stručno vodstvo sommeliera Filipa Savića,.

Radionice i prezentacije voditi će vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, barmeni i MasterChefovi, među njia su  i : Mira Šemić, Dragan Jovanović Mario Meštrović, Deniz Zembo, David Skoko, Filip Savić, Jure Andrijašević, Zoran Lukić, Suvad Zlatić SUWI, Filip Sarilar, Darjan Urdih, Damir Modrušan, Luka Dančulović i mnogi drugi. 

Program Wine Vip Eventa održava se u poslijepodnevnim satima ( od 14.00 do 20.00 sati), a nakon službenog djela programa sllijedi kruna događanja – tradicionalna degustacijska edukativna večera sljubljivanja hrane i vina. 

U event i ove godine organizator je uključio Ugostiteljske škole kao i visoku školu ASPIRA s ciljem promocije ugostiteljskih zanimanja.

Molimo sve zainteresirane da se, a zbog lakše organizacije i ograničenja prostora,  unaprijed akreditiraju slanjem kratkog dopisa na info@dantes.biz

Napominjemo da ulaz bez akreditacije/ pozivnice neće biti moguć. 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *