NAJAVA: Duhovna obnova za mlade i Adventski koncert crkvenih zborova

451

Adventska duhovna obnova za mlade Dubrovačke biskupije održat će se u subotu, 16. prosinca u crkvi sv. Mihajla u Lapadu, a voditelj obnove bit će fra Marin Karačić.

Okupljanje mladih iz raznih dijelova biskupije bit će oko 10 sati, a prva kateheza počinje u 10.15 sati. U cjelodnevnom programu obnove bit će tri kateheze, priprava za sakrament Pomirenja, ispovijed, euharistijsko slavlje u 18 sati, klanjanje pred Presvetim, a bit će održan i prigodan zabavni program.

Na treću nedjelju došašća 17. prosinca u 20 sati u crkvi Male braće u Dubrovniku održat će se Adventski koncert crkvenih zborova Dubrovačke biskupije “Nebesa odozgor rosite”.

Ovo je druga godina kako biskupijsko Vijeće za kulturu i znanost organizira ovaj koncert čiji cilj je, uz ostalo, da se u javnosti čuju adventske pjesme primjerene ovom razdoblju crkvene liturgijske godine. U programu će sudjelovati 13 zborova iz 11 župa svih dekanata na području biskupije. Pratnja će biti Tamburaški orkestar crkve Domino, najavljuju iz Dubrovačke biskupije.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *