Ne propustite veliku rock zabavu u Dubrovniku – nastupaju Hladno pivo, Atomsko sklonište, Atlantida i Bjelouška

194

Južni dio Hrvatske od ovoga ljeta bit će bogatiji  za još jedan veliki rock događaj koji će okupiti sve ljubitelje vožnje na “Dvije rote”, a i ljubitelje dobre rock svirke.  Bogati glazbeni i dnevni program u organizaciji moto kluba Dvije rote provest će sve sudionike  kroz čarobni dio dubrovačke obale, Konavala i magične Orsule, gdje će se uz najljepši zalazak na Jadranskoj obali i pogled na Dubrovnik napraviti velika panoramska fotografija. Ukoliko ste ljubitelj dobrih rock ritmova zasigurno ćete naći nešto za sebe uz vodeći rock and punk band u Hrvatskoj Hladno pivo, uz koje će još nastupiti i legendarno Atomsko sklonište te rock miljenici dubrovačke publike – Atlantida. 

Program počinje već 11.8.2017 u kampu u Šišinim dubima, koji će biti otvoren za sve posjetitelje. Uz piće dobrodošlice i rock glazbu  DJ-amožete zauzeti svoje mjesto u kampu i uživati u druženju sve do zajedničkog odlaska na Orsulu koji se planira u 18h.

Drugi dan 12.8.2017 rezerviran je za moto igre koje počinju još u jutarnjim satima u Šišinom dubima, gdje se očekuje dolazak gostiju iz svih krajeva. U 15 sati kreće veliki defile. U odličnom rock and ride raspoloženju svi sudionici provest će se uz čarobnu dubrovačku obalu i dubrovačko zaleđe.

Defile je zamišljen u tri etape s pauzama te će proći kroz gotovo cijele Konavle u totalu oko 80 kilometara.Prava etapa kreće iz kampa Šišini dubi, nastavlja se prema jugu rutom Pridvorje, Dubravka, Zastolje, Gruda, Pločice, Vitaljina te dolazi na najjužniju točku Hrvatske na Prevlaku gdje je planirana pauza uz okrepu za sudionike defilea. Nakon pauze nastavak vožnje donjom bandom prema Cavtatu.

Druga etapa nastavlja s Prevlake za Molunat, te preko Poljica, Radovčića, kroz Popoviće, Komaje i Močiće do Cavtata. U Cavtatu pauza za piće i razgledavanje. Nakon pauze kolona iz Cavtata kreće u smjeru Čilipa, te se prolazi mimo club house moto kluba Dvije Rote i vraća se ukamp u Šišine dube.

Od 20:30 u iznimno bogatom večernjem programu sve posjetitelje očekuju nastupi čak tri benda. Konavoski bend Bjelouška zagrijat će atmosferu izvodeći rock hitove u vlastitom aranžmanu. Program se nastavlja nastupom dubrovačkog benda Atlantida koja djeluje od 1990 godine, izvode svoj autorski materijal naslonjen na čvrste ritmove i melodično pjevanje.  Nakon Atlantide slijedi  Hladno pivo, koje će nakon više godina nastupiti u Dubrovniku na većem otvorenom prostoru.

Na dvije noge na dvije rote  ili možda na četiri provezite se kroz  čarobne dubrovačke krajolike i budite dio nezaboravne ljetne rock zabave. Za sve one koji dođu 11.8.2017  na Orsulu na “Dvije rote” ulaz je besplatan za ostale su karte po festivalskim cijenama na prodajnim mjestima parka Orsule.Ulaznice za koncerte u Šinišinim dubima 12.8.2017 (Hladno pivo, Atlantida,Bjelouška) nabavite na ulazu po cijeni od 70 kn na dan koncerta. Bikerima ulaz besplatan kao i kampiranje u moto kampu.

Komentari




Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *