PROJEKT ARGOS Održan prvi online sastanak s predstavnicima Jadranskog savjetodavnog odbora (AAC)

363

Predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije sudjelovali su na prvom online sastanku partnera s predstavnicima Jadranskog savjetodavnog odbora u sklopu projekta „ARGOS“ (ShARed GOvernance of Sustainable fisheries and aquaculture activities leverage toprotect marine resources in the Adriatic Sea). Sastanak je zbog pandemije COVID-19 održan putem web-a.
Projekt ARGOS je dio programa INTERREG Italy – Croatia koji je započeo 01. travnja 2020., a trajat će do 31. prosinca 2022. godine. Riječ se o suradnji talijanskih i hrvatskih županija, regionalnih razvojnih agencija, znanstvenih instituta te ministarstava. Krajnji cilj projekta za Dubrovačko-neretvansku županiju je uspostava Centra za školjkarstvo na Bistrini te nabava specijalizirane opreme za mrijestilište.
Dubrovačko-neretvanska županija je nakon provedbe postupka javne nabave za usluge vanjskog stručnjaka za uspostavu i funkcioniranje Jadranskog savjetodavnog odbora (AAC) s stručnim/znanstvenim predstavnikom Dubrovačko-neretvanske županije za projekt INTERREG Italy – Croatia – Projekt ARGOS, dana 15. prosinca 2020. godine potpisala Ugovor s Sveučilištem u Dubrovniku.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *