ROCK AND BIKERS PARTY! Dijelimo ulaznice za koncert Hladnog piva u Konavlima

346

Južni dio Hrvatske od ovog ljeta bit će bogatiji za još jedan veliki rock događaj koji će okupiti sve ljubitelje vožnje na “Dvije rote”, a i sve ljubitelje dobre rock svirke. Bogati glazbeni i dnevni program u organizaciji moto kluba Dvije rote, provest će sve sudionike kroz čarobni dio dubrovačke obale, Konavala i magične Orsule, gdje će se uz najljepši zalazak sunca na Jadranskoj obali i pogled na Dubrovnik napraviti velika panoramska fotografija. 

Program počinje već 11.8.2017 u kampu u Šišinim dubima, koji će biti će otvoren za sve posjetitelje. Uz piće dobrodošlice i rock glazbu našeg DJ-a možete zauzeti svoje mjesto u kampu i uživati u druženju sve do zajedničkog odlaska na Orsulu koji se planira u 18h.

U subotu 12. kolovoza od 20:30 u iznimno bogatom večernjem programu očekuju vas nastupi čak tri benda. Konavoski bend BJELOUŠKA zagrijat će atmosferu izvodeći rock hitove u vlastitom aranžmanu. Program se nastavlja nastupom dubrovačkog benda ATLANTIDA koja djeluje od 1990 godine, izvode svoj autorski materijal naslonjen na čvrste ritmove i melodično pjevanje. Za sam kraj ovog dijela organizatori s ponosom najavljuju nastup jednog od najuspješnijih hrvatskih punk/rock sastava HLADNOG PIVA. Koncertni dio programa završava oko 01h, nakon toga zabava se nastavlja uz DJ-a do ranih jutarnjih sati.

DubrovnikInsider dijeli 2×2 ulaznice za nastup Hladnog piva u subotu 12. kolovoza. Sve što trebate napraviti je poslati vaše podatke (ime i prezime) te kontakt broj na naš službeni mail redakcija@dubrovnikinsider.hr. Dvoje najbržih osvaja ulaznice.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *