Sve iz najiskrenijih dječjih očiju: Božićna izložba u organizaciji Udruge Mame Cavtat te Muzeja i galerija Konavala

196

Prva međunarodna Dječja božićna izložba u organizaciji Udruge Mame Cavtat te Muzeja i galerija Konavala bit će otvorena 15. prosinca. 2017. u Domu kulture u Cavtatu s početkom u 18:00 sati.

Program na dan otvaranja se sastoji od nastupa mladih flautistica pod vodstvom mentorice profesorice Đive Kušelj i nastupom malih balarina Kulturno umjetničkog društva Čilipi.

Ovogodišnja tema izložbe “Božić u mom mjestu” teži cilju prikaza božićnih običaja u raznim sredinama lijepe naše i ostalih zemalja sudionica: Kanada, Italija, Bosna i Hercegovina.

Sve iz najiskrenijih očiju – onih dječjih

– I tako kako smo započeli tako ćemo i zaokružiti cijelu našu priču na dan otvaranja izložbe: S djecom – djecom obučenom u predivne hrvatske narodne nošnje dok ponosno oživljavaju jaslice tijekom cijelog trajanja programa.

Radovi koji  su pristigli iz cijele Hrvatske i šire nama kao organizatorima su već zauzeli posebno mjesto u srcu i već sa sigurnošću možemo tvrditi da će biti jako teško izdvojiti one najbolje.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da uveličate otvaranje naše Izložbe te da zajednički pogledamo na koji način naši najmlađi vide i osjećaju “Božić u mom mjestu”, stoji u priopćenju Udruge Mama iz Cavtata.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *