Ultimi kao vrhunac devetnaestog dosad najbogatijeg Dubrovačkog karnevala!

235

Pred vratima je tradicionalna manifestacija „Dubrovački karnevo“ u organizaciji Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika, koja će se devetnaesti put zaredom organizirati od 5. do 13. veljače 2018. 

Ovogodišnji program Dubrovačkog karnevala je sadržajno najbogatiji do sada i obuhvaća brojne raznolike i zabavne programe za djecu i odrasle, od izložbi u slastičarni Dolce vita i Turističkom informativnom uredu na Pilama, Maškarate ispod kuplja u petak u Lazaretima, maškarane zabave za najmlađe i njihove obitelji u subotu u Lazaretima, Dječje maškarate u Mokošici u nedjelju jutro, Valcer pod maskama na Stradunu u nedjelju popodne uz nastup Gradske glazbe Dubrovnik i Karnevalskog benda, maškaranih povorki i zabava na Stradunu za učenike osnovnih škola u ponedjeljak tijekom dana i navečer maškarane zabave za srednjoškolce u Lazaretima, pa do maškarane povorke i zabave za dubrovačke dječje vrtiće u utorak tijekom jutra.

Vrhunac i završna manifestacija Dubrovačkog karnevala su tradicionalni Ultimi od karnevala, koji će se održati u utorak, 13. veljače u 21 sat, za sve vesele maske uz karnevalsku atmosferu i nastup sastava Trio Gušt u Culture clubu Revelin, te voditelje Zrinku Japunčić i Sebastiana Vukosavića. Grad Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika osigurali su vrijedne nagrade najboljim i najmaštovitijim maskama. Najbolja pojedinačna maska osvojit će dvije povratne zrakoplovne karte za Istanbul s „Turkish Airlines“-om, a najbolja grupna maska dobit će jednodnevni izlet turističkim vlakićem turističke agencije „Gulliver“ kroz konavoske vinograde, uz posjet i degustacije u vinarijama i mlinicama. Osim glavnih i ostale nagrade su vrlo privlačne, od vikenda za dvoje na Lopudu, u hotelu Lafodia, do grupne večere u Sunset Beach Trattoria, grupne ture kajacima, umjetničke slike akademske slikarice Josipe Šare, ulaznice za koncert po izboru u Culture club Revelin i grupni izlet brodom.

Neizostavnim Ultimima od karnevala i odličnom zabavom uz vesele Trio Gušte, Dubrovnik će se oprostiti od ovogodišnje sezone poklada.
 

Poziva se domaća čeljad da se maškara, dobro zabavi i osvoji vrijedne nagrade!  

Dođite svakako i svakakvi!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *