UOČI IZBORA U SDP-u: Evo što kažu Barač, Mladinić i Mrša

79

Dubrovački SDP s nestrpljenjem očekuje 2.prosinca, datum kad je zakazana izborna konvencija na kojoj će se sa sigurnošću znati novi potpredsjenik stranke, dok Jadran Barač kao jedini kandidat za prdsjednika skoro pa se može proglasiti novim čelnikom te stranke.  Koliko će se gradski ogranak SDP-a promijeniti, koliko će promijeniti svoju politiku vidjet ćemo, ali da je promjena potrebna-potrebna je. Telefonski smo razgovarali sa sva tri kandidata te ih priupitali za kratki komentar u vezi kandidature i nadolazećih izbora. 

-Još su izbori u tijeku, skupljamo ljude, tim koji će raditi, no ne znamo još do kraja kako će se to sve formirati. Bit ćemo puno prisutniji u medijima, aktivirat ćemo se u vezi svih pitanja koje građane zanimaju. Također mislim da se stvara jedna pozitivna atmosfera i rješavaju unutar stranački sukobi koji više neće biti toliko prisutni. Nadam se da će to biti puno bolji i plodniji SDP te kreativniji-kazao je Jadran Barač, kandidat za predsjednika stranke. 

Roni Mladinić, jedan od dva kandidata za potpredsjednika stranke kratko je komentirao kakve demokratske izbore očekujte, a pobijedit će naravno onaj kojeg izaberu. Davor Mrša, drugi kandidat za potpredsjenika komentirao je kako će se 2.prosinca provesti demokratski postupak.  

-Nadam se da će moje stranačke kolege prepoznati moj dosadašnji rad i podržati me. Roni je moj stranački kolega i dobar prijatelj, on i ja nemamo nikakav međusoban rivalitet, ali eto vidjet ćemo kao jedna demokratska stranka što će biti-kazao je Mrša.  

Koliko će izbori te koliko su dubrovački SDP-ovci spremni na promjene ka boljitku vidjet cemo 2. prosinca. Suvišno je govoriti da ova stranka već duže vrijeme ne funkcionira, a koliko su zapravo spremni na promjene odlučit će i Gradski odbor SDP-a u kojem se nadamo kako nema onih koji se dijele na naše i vaše te stvaraju apatiju prema mlađim članovima. 

Došlo je vrijeme da mladi uzmu stvar u svoje ruke, jer ne reće se zaludu ‘Na mladima svijet ostaje’.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *