Večeras dođite u Saloču od zrcala i podržite mlade dubrovačke kantautore!

216

Večeras će se u Saloči od zrcala s početkom u 19 sati održati “Glazbeni sat” mladih dubrovačkih kantautora! Riječ je o projektu Audiovizualnog centra Dubrovnik (AVCD) koji je ostvaren u suradnji s kulturnom ustanovom Dubrovačke knjižnice te u sklopu programa “Mladi i Grad skupa” pri Upravnom odjelu Grada Dubrovnika za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo. Mladi glazbenici kroz idućih nekoliko tjedana svaki četvrtak će se uživo predstavljati u Saloči a cjelokupni koncerti će se istodobno javno snimati!  

Riječ je o talentiranoj ekipi na jednome mjestu, oni su sadašnjost i budućnost dubrovačke rock scene. Na prvoj večeri nastupaju Mihael Štaka, Senko Čustović, Marin Lucianović & band Dapal! Mnogi od njih će zasvirati i 23. studenog kada se održava drugi u nizu “Glazbeni sat”. Ulaz na sve događaje je slobodan!

Ostvarenjem ovog projekta želja članova i mentora udruge AVCD je napraviti promotivni i arhivski materijali za talentirane kantautore. Koncertne večeri su ostvarene uz direktnu podršku Upravnih odjela Grada Dubrovnika. Pridružite im se na prvoj večeri – danas, 16. studenog s početkom u 19 sati.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *