VELIČINOM DO UŽITKA: Koliko je zapravo ona bitna?

584

Veličina penisa je bitna, ali je još bitnije kome postavljae ovo pitanje: muškarcima ili ženama.

Dok žene zanima užitak, muškarce više interesira vizualno stanje stvari. Oni su ipak vizualni tipovi.
Muškarci su najosjetljiviji kada je veličina njihovog ponosa dovedena u pitanje. Ništa nije toliko ozbiljno kao odgovor na to pitanje: “Jel` je velik?”.

Poimanje veličine njihovog “malog” daje odgovor na sva druga životna pitanja. Sve je u redu samo ako je njihov penis iznadprosječno dug. Ako je odgovor nešto kraći, onda se njihov svijet sruši kao kad je Hanibal prošetao Kartagom.

Možemo reći kako samo visina ne čini dobrog košarkaša ili samo brze noge ne čine dobrog nogometaša. Analogno tome, veličina alata s kojim raspolažete ne garantira vašu ulogu seksualne zvijezde u spavaćoj sobi.

Iako sama slika može biti manje impresionirajuća, bitan je način na koji koristite svojeg malog.

Spadate li u prosjek?

Seksolozi su proveli opsežnu studiju diljem svijeta koja je uključivala 11.000 penisa, tj. ispitanika. Rezultati su pokazali kako je prosječna veličina penisa u erekciji između 14 i 15,7 centimetara, dok je prosječni obujam između 11,9 i 13 centimetara.

Ako vas stručnjaci nisu uvjerili u pravu veličinu vašeg ponosa i još uvijek se pitate je li veličina uistinu bitna, pogledajte rezultate sljedeće studije. Od 50,000 žena i muškaraca, 85 posto žena bilo je zadovoljno veličinom partnerova penisa, dok je njihovo pozitivno mišljenje dijelilo samo 55 posto muškaraca! Žene se nisu bunile koliko njihovi partneri, pa možemo reći kako je veličina bitna samo muškarcima. Možda je vrijeme da poslušate ono što žene govore, prvi put u životu.

Prosječna veličina penisa u erekcii iznosi između 14 i 15,7 centimetara, dok je prosječni obujam između 11,9 i 13 centimetara.
Znanstveni odgovor

Vagina je prilično prilagodljiva i može jednako susretljivo primiti velike i male penise s jednakom ugodom. Ne postoji fiziološki razlog zbog kojeg bi dulji penis trebao pružiti ženi više zadovoljstva. Štoviše, moglo bi biti upravo suprotno. Prema liječnicima, prva trećina vagine sadrži najviše živčanih završetaka, što znači da stimulacija tog područja donosi najviše ugode.

Prema najnovijim istraživanjima, 90 posto žena preferira penis većeg obujma nego duljine jer duljina ne čini ama baš ništa kako bi povećala užitak žena.
I sitno je bitno

Svaki je penis različit i ima svoje karakteristike koje ga čine privlačnim ili manje privlačnim ženama. Ne postoji arbitražni odgovor što se sviđa apsolutno svim ženama, ali većina se žena slaže oko jednog.

Ako moraju birati između nadprosječno velikog penisa s vještinama koje spadaju ispod prosjeka i prosječno velikog penisa s nadprosječnim vještinama, nema neke dileme: vještina ima prednost.

veličina?Gubljenje sna zbog veličine vašeg ponosa neće vam nimalo pomoći u životu. Štoviše, odmoći će vam. Ne samo da će vam crne misli kvariti mogućnost uživanja u dobrom seksu, jer ćete se stalno pitati što ona misli o vašem malom, nego ćete vjerojatno imati manji broj partnerica. Prema statistikama, muškarci s većim penisom imaju i veći broj partnerica. Naravno, žene nikako ne mogu naslutiti što ih čeka u vašim trapericama. Ova se činjenica objašnjava time što su dulji muškarci samopouzdaniji, te samim time privlačniji nježnijem spolu. Na vašu sreću, lakše je dobiti na samopouzdanju, nego na centimetrima!

Ako vas i dalje zabrinjava vaša veličina, koncentrirajte se na sve druge načine na koje možete zadovoljiti svoju partnericu.

Istražite nove tehnike i položaje kojima ćete najbolje iskoristiti ono što imate. Koristite druge dijelove tijela kako bi u svojoj dragoj probudili sirove strasti.

Ako ni to ne upali, uvijek možete skratiti dlačice i tako vizualno produljiti penis. Besplatno je!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *