Župane Dobroslaviću i g. Klaiću čega se bojite?

647

Priopćenje za vijećnika SDP DNŽ prenosimo u cijelosti: 

– Na prošloj sjednici vijećnici SDP-a su se usprotivili odluci o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za koncesiju na pomorskom dobru za gospodarsko korištenje dijela pomorskog dobra – plaža Sveti Jakov, Grad Dubrovnik, pritom smo iznijeli argumente s kojim nas je upoznao jedan od ponuditelja tvrtka Platanus, a Vi ste se pritom pravdali da niste dobili njihov mail u kojem su tražili da im se omoguće adrese svih vijećnika koje su željeli upoznati  s detaljima oko natječaja koji ste raspisali.

 A sada koliko smo informirani od iste tvrtke ne dopuštate da navedena tvrtka kopira dokumentaciju i da temeljem iste pripremi žalbu.

Ne možemo se a ne zapitati čega se bojite?

Stoga apeliramo na sve Vas odgovorne da se žurno omogući poštivanje Zakona o općem upravnom postupku kako bi navedena tvrtka žalbu mogla uobličiti i u zakonskom roku istu i dostaviti .

Članak 84. stavak 1.

Stranke i druge osobe koje dokažu pravni interes imaju pravo obavijestiti se o tijeku postupka i razgledati spis predmeta te o svom trošku umnožiti akte iz spisa, osim zapisnika o vijećanju i glasovanju članova kolegijalnih tijela, nacrta rješenja i drugih akata koji su propisima označeni određenim stupnjem tajnosti ili ako je to protivno interesu stranke ili trećih osoba.

Zakon je zakon i on se mora poštovati, ali je očito da Vas na njegove odredbe moramo medijski podsjećati jer inače oni koji se natječu  nikada ne bi mogli pripremiti žalbu i dokazati tko je u pravu.

 Klub vijećnika SDP DNŽ

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *