Ante Delija potpisao za japanski RIZIN, otpao meč sa Stojnićem na Noći Gladijatora

405

Hvatskom MMA teškašu Anti Deliji se isplatio put u Japan s Mirkom Filipovićem. Naime, njegov klupski kolega i hrvatski MMA veteran Maro Perak javlja kako je “Hodajuća nevolja” potpisala za japansku organizaciju!

Delija, koji je pomagao Mirku Filipoviću u pripremama za meč protiv Kohsake, bi trebao debitirati u svibnju mjesecu, a za sada se ne zna tko će mu biti protivnik. To ujedno znači i da otpada njegov nastup protiv Denisa Stojnića na Noći Gladijatora 12 u Dubrovniku. No, Perak je već smislio odličan plan, piše fightsight.hr

“Ante Delija je potpisao za Rizin. Prva borba mu je u 5 mjesecu. Jos jedan Gladijatorov uspjeh odnosno do sada najveći, ako bude pobjeđivao. A ja u njega ne sumnjam. Nećemo riskirati povredu tako da bi bila glupost da nastupa na Noći Gladijatora 12. Moja želja je onda da napravimo turnir četiri borca. Ja Reljić, Stojnić i po mogućnosti neki Rus ili neko drugo ime koje bi fanovi mogli odabrati. Napravit ćemo uz sadašnje premije i nagradu za pobjednika turnira. Nadam se da će se borci složiti. Ako se ne slože, nažalost Stojnić otpada, ali mislim da s njima neće biti problema. Svi se volimo dobro potući”, napisao je Perak na društvenim mrežama.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *