BESPLATNE TURE: Prijavite se na ‘Đir s Marinom Držićem’

433

U 2017. godini Dom Marina Držića nizom raznovrsnih programa obilježava 450 godina smrti našeg najvećeg hrvatskog komediografa Marina Držića (1567. – 2017.) kojima želimo ukazati na činjenicu kako je to jedinstvena prilika kako bi se u potpunosti ispunila vizija i misija ove ustanove u kulturi Grada Dubrovnika te omogućilo svakom posjetitelju što bolji uvid u živopisnu biografiju hrvatskog književnika Marina Držića i predočio život renesansnog Dubrovnika. 

U obljetničkoj godini Dom Marina Držića za naše drage sugrađane nastavlja s besplatnim tematskim vođenjem Gradom “Đir s Marinom Držićem” u koji će Vas povesti licencirana vodičica Marina Missoni Barišić tijekom kojeg se obilaze mjesta povezana s likom i djelom Marina Držića. Na kraju vođenja posjećuje se Dom Marina Držića. 

Prvo tematsko vođenje je u subotu, 4. 11. u 10 sati, a okupljanje i početak tematske ture je pokraj Orlandovog stupa, a završetak u Domu Marina Držića. Sljedeći termini su u četvrtak, 9. 11 u 17 sati, subota, 11. 11 u 10 sati, u četvrtak, 16. 11 u 17 sati i u subotu 18. 11. u 10 sati. Tematska vođenja su u potpunosti besplatna. 

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na jedan od ponuđenih termina na e-mail ravnatelj@muzej-marindrzic.eu ; Broj mjesta je ograničen – 15 sudionika po vođenju.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *