DOĐITE NA HUMANITARNI KONCERT! Skupljaju se dobrovoljni prilozi za kupnju CT uređaja Domu zdravlja Korčula

261

Liga protiv raka Korčula – Pelješac – Lastovo – Mljet organizira humanitarni koncert u četvrtak 17.8. u Orebiću s početkom u 21 sat, na terasi hotela Aminess Grand Azur s ciljem prikupljanja sredstava za kupnju CT uređaja koji će se donirati Domu zdravlja Korčula.

Na humanitarnom koncertu zvučnog naziva „Ta divna splitska noć“ nastupit će velikani splitske glazbene scene Zorica Konđa i Tedi Spalato, zatim mezzosopranistice Martina Gojčeta Silić i Sara Žuvela, kao i poznate klape Nava iz Orebića i Divna iz Trpnja.

Glazbeni užitak ovih iznimnih vokala na romantičnoj terasi hotela Aminess Grand Azur bit će upotpunjen pratnjom naših priznatih  pijanista Darjana Blače Šojata i Joška Banova. Cijena ulaznice nije određena već se svi posjetitelji pozivaju da dobrovoljnim prilogom omoguće  kupnju CT uređaja koji je neophodan Domu zdravlja u Korčuli kako bi se otočanima omogućila kvalitetna dijagnostika.

Organizator koncerta, Liga protiv raka Korčula – Pelješac – Lastovo – Mljet neprofitna je udruga koja ove godine slavi 15 godina svog uspješnog postojanja i nezamjenjiva je otočka organizacija koja intenzivno djeluje u području edukacije, prevencije te prikupljanju i pružanju pomoći oboljelima od raka i njihovim obiteljima ili skrbnicima.

Udruga broji preko 5.000 članova i do sada je svojim djelovanjem osigurala značajna sredstva za kupnju potrebne opreme u otočkim domovima zdravlja, 2 mamografa, 3 ultrazvuka (1 prijenosni za mjesta gdje nema ultrazvuka), opremili su laboratorije u Splitu i Dubrovniku te osigurali preko 11.000 specijalističkih pregleda. 

Aminess Hotels & Campsites ponosni su na sudjelovanje u ovoj humanitarnoj akciji te što su svojom donacijom pridonijeli ostvarenju njenog cilja. Ujedno, ovim koncertom udruga se želi zahvaliti i svima koji nesebično daju svoje vrijeme i volontiraju kako bi žiteljima otoka Korčule, Lastova, Mljeta i poluotoka Pelješca omogućili kvalitetnu zdravstvenu skrb i pružili pomoć oboljelima od raka u ostvarivanju njihovih prava i potreba.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *