DUJMOVIĆ KOMENTIRA MOGUĆU POZICIJU U HRVATSKIM VODAMA: ‘Lobirat ću za svoj Grad iz Zagreba’

353

Valentin Dujmović, bivši direktor Vodovoda, od jučer je glavna tema medija. Naime, dotični se spominje u nekoliko navrata kao izgledni kandidat za zamjenika direktora Hrvatskih voda, za funkciju koja ne ide preko javnog natječaja, a na tome je inzistirao čelnik HNS-a Ivan Vrdoljak. 

Za Dubrovnik INsider, Dujmović je komentirao jesu li navodi u medijima točni. 

-Ne mogu komentirati, nisam nikome komentirao s obzirom da se nije dogodilo. Upravno vijeće donosi odluku, kakva će odluka biti vidjet ćemo onda kad je i donese-kazao je. 

Pozicija za koju se ‘bori’ Dujmović ne ide preko javnog natječaja već Vlada Republike Hrvatske bira generalnog direktora i upravno vijeće dok generalni direktor predlaže zamjenika Upravnom vijeću. 
Mogućnost zaposlenja postoji, pa smo iz tog razloga pitali Dujmovića misli li se tom prilikom preseliti zastalno u Zagreb.

-U slučaju da se dogodi da prihvatim neku od pozicija u Zagrebu, sigurno bih putovao, a vikendom se vraćao u Dubrovnik, jer ga ne mislim napuštati – kazao je. 

Dujmović iako nije rođeni Dubrovčanin, grad u kojem živi, voli i poštuje pa je iz tih razloga također potvrdio da bi u slučaju zaposlenja, lobirao za svoj Grad iz Zagreba. 

-Kandidirao sam se za gradonačelnika grada Dubrovnika da provedem neke ideje koje bi bile od koristi Gradu. Bez obzira gdje bio, što radio uvijek ću raditi u interesu grada Dubrovnika-zaključio je HNS-ovac Dujmović.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *