Grmoja o Horvatinčiću: Nakon jučerašnje presude danas juri svojim džipom

459

U Grmojinoj objavi stoji kako mu je prijatelj javio kako je vidio Horvatinčića kako zelenim valom juri u džipu, nazvavši ga ‘tempiranom bombom’.

Tomislav Horvatinčić jučer je na općinskom sudu u Šibeniku oslobođen optužbi za pomorsku nesreću u kojoj je život izgubilo dvoje Talijana. Sudeći prema najnovijoj objavi Mostovca Nikole Grmoje, danas je sjeo za volan svog vozila kojim je upravljao u centru Zagreba. 

Objavu Nikole Grmoje prenosimo u cijelosti:

“MUP TREBA HITNO UZETI VOZAČKU HORVATINČIĆU

Javlja mi prijatelj da je danas vidio kako zelenim valom u džipu juri tempirana bomba. Tomo Horvatinčić. Čovjek koji povremeno, u vožnji, za volanom, iz čistog mira ostane bez svijesti. To stanje zove se sinkopa. Inače je zdrav. Potvrdila su to čak tri stručnjaka, psihijatra. Čovjek ima desetine prometnih prekršaja, nekoliko prometnih nesreća. Gazio je pješake, divljao džipom, a onda je sjeo u gliser i pokosio turiste. Nevjerojatna je lakoća kojom je ovom čovjeku dozvoljeno da i dalje gazi. Ljude i njihovo dostojanstvo. Sud je svojom oslobađajućom presudom upravo to poručio. Vozačka dozvola mu nije oduzeta, jer je oslobođen. On već sutra može opet sjesti u gliser. MUP bi morao reagirati i odmah zatražiti oduzimanje vozačke dozvole. Da ne bi zbog sinkope proletio na semaforu i opet ubio nedužne ljude.”

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *