Rodina radionica o trudnoći i porodu i Mala škola dojenja

325

Sljedeći  tjedan udruga  RODA  – Roditelji u akciji održat će dvije radionice za trudnice i njihove partnere

U četvrtak 5. listopada 2017. u 17 sati, u prostorijama hotela Lero u Dubrovniku, održat će se Rodina radionica o trudnoći i porodu.  Radionica je namijenjena svim trudnicama i njihovim partnerima. Ovom radionicom željeli bismo vam obogatiti i olakšati trudničke dane te omogućiti poseban doživljaj trudnoće i porođaja kao prirodnih i fizioloških, a ujedno jedinstvenih i posebnih stanja koja mijenjaju život žene i obitelji.  Rodina radionica je prilika za razgovor o tome zašto je porod fiziološki proces, kako s vama surađuju vaši hormoni, kako se u optimalnim uvjetima vaša zdjelica širi za prolaz djeteta, zašto je štetno rano rezanje pupkovine i zašto je kontakt koža na kožu važan za dijete i za vas.

U petak 6. listopada 2017. u 17 sati, u prostorijama hotela Lero u Dubrovniku, održat će se radionica o dojenju. Predviđeno trajanje je dvasata.  Radionicu vode Rodine savjetnice za dojenje, a pozvane su trudnice i njihovi partneri. Zbog ograničenog broja polaznica/ka mole se zainteresirani da se prijave na telefon: 091 517 66 35. Možete se prijaviti i putem e-maila: dubrovnik@roda.hr  ili Facebook stranica RODA Dubrovnik.

Sve dodatne informacije mogu se pronaći i na Facebook stranicama ‒ RODA Dubrovnik te na službenim stranicama udruge RODA – Roditelji u akciji – www.roda.hr. 

Radionice su besplatne.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *