(FOTOGALERIJA) Crveni križ uručio 75 priznanja višestrukim darivateljima krvi!

370

U povodu dana dobrovoljnih darivatelja krvi – 25. listopada večeras je održana svečana dodjela priznanja višestrukim darivateljima krvi u hotelu Valamar Dubrovnik President na koji su bili prisutni dobitnici priznanja i voditelji aktiva.

Ovu svečanost su uveličali i pozdravili sve prisutne u ime Grada Dubrovnika gradonačelnik Mato Franković, u ime Županije Nina Skurić, pročelnica U.O. za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj te u ime OB Dubrovnik Dolores Martinović, predsjednik dubrovačkog Crvenog križa Vicko Mihaljević i ravnatelj Živko Šimunović.

Ove godine dodijeljeno je 75 priznanja za 5, 10, 20, 25, 30, 35, 40, 75 i 100 puta darovanu krv.

Crveni križ posebno je istaknuo darivateljicu koja je dobila posebno priznanje i brončani znak Hrvatskog Crvenog križa za 35 puta darovanu krv – Marijanu Ogrestu. Brončani znak za 50 puta darovanu krv dobio je Damir Dabelić, 75 puta krv je dao Franko Bačić osvojivši srebreni znak. Zlatnim znakom Hrvatskog Crvenog križa za čak 100 puta darovanu krv okitio se Slaven Kapetanović.

Dubrovački Crveni križ čestitao je svim dobitnicima priznanja i zaželio im još puno zdravlja i sreće jer su njihova plemenitost i dobrota utkane u tisuće spašenih života.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *