‘VATRU GASI, BRATA SPASI’: U ponedjeljak velika primopredaja vatrogasne opreme

535

Dana 23. listopada 2017. godine (ponedjeljak) u 10.30 sati u Dubrovniku, u prostorijama Javne vatrogasne postrojbe „Dubrovački vatrogasci“, Zagrebačka 1, obavit će se primopredaja vatrogasne opreme vatrogasnim postrojbama s područja Dubrovačko-neretvanske županije, kojima je vatrogasna oprema najpotrebitija.

Oprema je u cijelosti donacija Jadranskih luksuznih hotela d.d., kojima se najiskrenije zahvaljujemo na razumijevanju za potrebe vatrogastva na području Dubrovačko-neretvanske županije, a posebice što su na pravi način uvidjeli koliko je važna uloga vatrogasaca u zaštiti imovine i ljudi od svih opasnosti , što naravno uključuje i turističku djelatnost i same turiste.

Donacija se sastoji od vatrogasne opreme i to: vatrogasnih kombinezona za šumske požare, čizama za šumske požare, vatrogasnih kaciga za šumske požare, vatrogasnih tlačnih cijevi i vatrogasnih mlaznica, a ukupna vrijednost donirane opreme je veća od 150.000,00 kuna.

Nadamo se da će ovaj, hvale vrijedan primjer, biti poticaj i drugima da, u okviru svojih mogućnosti, pomognu naše vatrogasce u osiguranju neophodne i nedostajuće vatrogasne opreme i sredstava za gašenje.

Uz vatrogasni pozdrav „VATRU GASI BRATA SPASI“ , Vatrogasna zajednica Dubrovačko-neretvanske županije




Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *